Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Del 2 – blod- og lymfesystemet

9. oktober 2020

DKK1800

Blodsystemet er et fint forgrenet system af blodårer, store som små, der alle kommer til og fra hjertet. Disse kanaler kan påvirke det omkringliggende væv, hvis der er spændinger både i form af manglende lokal blodforsyning, og spænding pga for højt lokal væsketryk. De milde tenikker jeg underviser i, kan slippe spændingen i blodkarret, og dermed spændingen i det lokale område. Hvis det er et stort blodkar kan det være en stor spænding. Hvis det er et kar der forsyner hjernestammen, som ofte bliver påvirket ved et piskesmæld hos mennesker og hvis hesten slår sit hoved eller nakke. De kan reagere med hovedrysten, hypersensitivitet og hovedskyhed, hvis blodkar står for spændte.

Lymfesystemet rydder op i alle væv efter skader, vira, bakterier, parasitter og andet der ikke er den del af systmet, og er en busket forgrening af snørklede kar, hvorigennem en klar væske flyder langsomt.

 

Sted: Farum

pris: 1.800,-

Detaljer

Dato:
9. oktober 2020
Pris:
DKK1800
Begivenhed Kategori:

Sted

Farum
Mosevangsvej 45
Farum, 3520 Danmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available