Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Balance og flow i hestens kraniosakral system

februar 18 @ 17:00 - 21:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every 3 weeks that begins at 17:00 on torsdag, repeating indefinitely

DKK3000

I dette virtuelle kursus lærer du de grundlæggende teknikker indenfor kraniosakral terapien for at slippe spændinger, lindre smerter, fjerne blokeringer og genetablere balancen og flow i det kraniosakrale system.

Kurset forløber over 6 gange med både teori og praktiske hands-on teknikker. Kraniosakral terapi på heste er et afgørende værktøj for at opnå en velfungerende, sund og balanceret hest flow. Der er undervisning i den grundlæggende teoretiske viden med illustrationer og redskaber samt biomekanik på hestens kraniosakral system, hands-on visninger fra min stald og virtuel supervision og guidance personligt til dig.

Kurset er virtuelt med 3 gange via replay og 3 gange direkte fra min gård – stald og klinik.

Indhold
Hvert modul indeholder en teoretisk og praktisk vinkel på hestens kraniosakrale system. Det virker umiddelbart som et kompliceret system, fordi kraniet består af så mange knogler. Men egentlig er det bare mere snørklede led end f.eks. et knæled, som næsten udelukkende bøjer og strækker.
Du lærer hvordan kraniet hænger sammen med bækkenet og hvordan en skæv kranieknogle kan påvirke både skulderblad og bækkenled.

 

 

 

Kraniosakral systemet sammenholder fra hoved til hale
Alting hænger sammen og er uadskilleligt. Kroppens forskellige systemer hænger også sammen, og hvis der er blokeringer, så er det vigtigt at lokalisere og løse dem, for at skabe balance og genskabe flow. Vi er skabt til at være i balance og flow – ikke blokeringer. Men når en hest slår hovedet på en jernlåge i en stald, så er det ikke jernet der giver sig, men kraniet. Og når en hest trækker sig fri af et vandspiltorv eller hænger fast i grimen, så er det oftest nakken, der trækkes skæv. Alt dette kan man både undersøge og rette med de milde osteopatiske teknikker, jeg underviser i.

Det praktiske

  • Datoer: Torsdag den 18. februar og 25. februar og et sidste modul som er et virtuelt møde én til én, hvor jeg hjælper hver enkelt deltager med de spørgsmål, der måtte opstå samt ønsker.
  • Tidspunkt: Live kl. 17-21.
  • Pris: 3000 kr. for alle 6 moduler.
  • Sted: Zoom (Ipad, smartphone eller computer).
  • Replay: Udover selve kurset får du adgang til en optaget version af hvert modul.
  • Modul 1, 2 og 3 fandt sted den 28. januar, 4. februar og 11. februar. Du får replay adgang af de tidligere moduler, så du kan følge med.

Anatomi
Det er en god idé at have enten en god anatomi bog eller app. Mht. kraniet er 3D app´s mere brugbare end 2D bøger, eksempelvis er denne app: https://biosphera3d.com/product/3d-horse-anatomy-software/

Uddannelser & kurser
Indtil vi kan mødes fysisk igen, holder jeg online kurser fra min klinik og stald, blandt andet et kursus om bækkenleddet den 5. februar og ét om fascierne den 18. marts. Jeg glæder mig til at connecte med dig.

Detaljer

Dato:
februar 18
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Pris:
DKK3000

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available