Velkommen til min hjemmeside om behandling af heste

En stor del af mit arbejde er analysearbejde af hestens bevægelser - at kunne se når hesten bevæger sig harmonisk, er en forudsætning for at kunne se, når den bevæger sig ude af takt. Derfor observerer jeg altid først hesten i bevægelse, inden jeg undersøger de enkelte segmenter. Jeg ser hvordan den bærer sig, er den forpartsbelastet, bærer den ryggen i alle gangarter, eller smider den ryggen i trav?

manuelle behandlinger

jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut på mennesker, derefter manuel mediciner, danmarks første autoriserede dyrefysioterapeut fra Holland på både heste og hunde, og til sidst osteopat fra den milde amerikanske gren af osteopatien, som er mest udbredt i USA.

  • kraniosakralterapi - kranial osteopati
  • indirekte osteopatiske teknikker som meget blidt slipper al vævsspænding ligefra blodkar, nerver, organspændinger, led og muskler
  • myofasciel release, slip af muskelfascier for større præstation
  • ledmanipulation hvis det er nødvendigt - direkte manuelle teknikker

kurser og foredrag

se mit kursusprogram lige fra kraniosakralterapi for hestemassører og hestetandplejere til biomekanisk analyse af hestens bevægelser for ganske almindelige hesteejere, så de kan lære at se, når en hest bevæger sig i harmoni og ikke på forparten. Jeg holder de samme kurser 1-2 gange om året, så er det fuldt bookede kommer det helt sikkert igen.

God  fornøjelse her på min hjemmeside, og tak fordi du kom forbi. Jeg er altid åben for både ris og ros af siden.