Uddannelse og kurser

May
01
Foredrag med Hanne Stigård der arbejder med metoden horsebackmiracles - HBM også kaldet Draper method. En metode til at behandle bl.a posttraumatisk stress af krigsveteraner. Men også til mentale og neurologiske udfordringer - dvs. PTSD, ADHD, OCD, depression, angst, Bi-polar, indlæringsvanskeligheder, autisme, asperger, downs syndrom. Teknikken er ganske enkel. Den neutraliserer stress og balancerer kemien i hjernen. Når stress er væk og kemien er afbalanceret, vil hjernen reparere selv fysiske skader i hjernen
May
03
May 03rd - Hele Dagen
Kæbeleddet er et stort meget vigtigt led hos heste, der spiser det meste af dagen, hvis de får lov. Er tænderne ikke iorden kan det pårvirke hele forparten og fordøjelsessystemet. Og hele hestens velbefindende. Meget overset problem i hesteverdenen.
Jun
14
Jun 14th - Hele Dagen
dette kursus omhandler hestens ekstremiter, forben, skulder, brystben og bagben, bækken og hofteled.
Jun
21
Jun 21st - Hele Dagen
Lær myofasciel release til din hest. Har du en baggrund som hestebehandler kan du tage denne overbygning hos mig.
Aug
16
Det omhandler de vigtigste organer, diaphragma og vagusnerven, og hvordan man finder og slipper spændinger her.
Sep
06
Sep 06th - Hele Dagen
Dette kursus omhandler blodsystemet- og lymfesystemets biomekaniske indvirkning på kroppen.
Oct
04
Oct 04th - Hele Dagen
Dette kursus omhandler nervesystemet. Lær at finde og rette ubalancer i dette seje system.
Nov
01
Nov 01st - Hele Dagen
Bevægeanalysen er den del af hele undersøgelsen. På denne dag vil jeg lære jer at se på hestens flow i bevægelse, hvor blokeringerne er i bevægelsen og give jer nogle fixpunkter at se efter. Jeg har inviteret Finn som er en dygtig hestetræner og som ser hestens bevægelser og evner til bæring, hvor man skal sætte ind med hvilken slags træning og hvordan man ser hvor man skal starte. Masser af cases og analyser.
Nov
29
Nov 29th - Hele Dagen
lær fasciesystemet at kende, de bindevævs strøg der holder det hele sammen i mange mange lag.
Jan
17
Jan 17th 9:30 am - 1:00 pm
Hvordan støtter man sin hest med urter og homeopati? Denne aften vil hjælpe dig til at få den mest basale viden til at kunne hjælpe din hest, og vide hvornår du faktisk selv kan gøre noget uden at skulle ringe efter en behandler. Kineserne har urter i køkkenskabet som en del af husholdningen, vores bedstemødre var dygtige healere, vi har bare glemt det i industrialiseringens rush. Så kom og genfind din indre heksedoktor - denne gang uden at blive brændt på bålet! Jeg har inviteret Karina Colding til at undervise denne dag, hun er en meget dygtig og erfaren kinesiolog, akupunktør og har i sin tid startet dyreuniversitetet sammen med dyrlæge Ellen Seerup, Anita Bakkegård og Tove Nielsen.