Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Alt for Damerne artikel

Sidsel Sofia Sommer er 54 år og glad for at være gråhåret: “Jeg føler ikke, det gør mig ældre”.

 

Sidsel Sofia Sommer, 54, er glad for sin egen grå hårfarve, og hun lyttede ikke til veninden, der foreslog, at hun skulle farve det.
Hun mener, at det er meget individuelt, om man skal farve sit grå hår, for der er stor forskel på, om den grå farve, man får, klæder ens teint eller ej.
Læs hele artiklen i Alt for Damerne: ALT.dk

Se andre artikler

kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi – KST Det er en behandlingsform der er blevet meget populær de seneste år, og nu også til heste. Det betyder at der er

Læs mere »

Manuel Hesteterapeut – certificeret uddannelse

Jeg har mit første hold af min nye uddannelse til manuel hesteterapeut op til eksamen i juni, og glæder mig rigtigt meget til at sluse mine første elever ud i verden. Det har været en stor succes, og jeg glæder mig til at fortsætte, udvikle og uddanne mine kursister til dygtige, empatiske, nysgerrige, kollegiale og åbne behandlere…

Læs mere »