Priser

Heste

Mennesker

Hunde

Jeg arbejder udenfor den offentlige sygesikring, men sygeforsikringen Danmark yder støtte til mine behandling med en henvisning fra din læge.

Behandlingsbehov

Det normale er 1-3 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum. Hvis der er brug for opfølgning er det mest normale 1-2 behandlinger om året.

Jeg kører kun ud, hvis det er indenfor et område af 30 km. fra Farum eller man kan samle 3-5 heste i samme stald. Ellers foregår behandlingen her på adressen i Farum.

Prisen for kørsel er ca. 50-200 kr. pr kunde afhængigt af afstand og antal i området. Alle rejseomkostninger betales af klienten

Bemærk du kan kun betale med mobilepay: 25951.

Afbud – behandling

Afbud skal senest dagen før inden kl.20 ellers betales fuld pris.

Afbud kurser

Efter indbetaling af depositum er din tilmelding bindende og depositum kan desværre ikke refunderes såfremt du ikke har mulighed for at deltage på kurset uanset årsag.

Ved aflysning af kurset fra vores side udstedes et tilgodebevis til brug ved tilmelding af nyt kursus. Vi dækker ikke eventuelle omkostninger ved aflysning af transport, hotel o.lign.

logo-uden-tekst

Seneste nyt

hvordan hænger kæbeleddet sammen med skulderproblemer?

En låst kæbe kan forplante sig ned i skulderen, og problemer i kroppen kan forplante sig op til kæben. Så alting hænger sammen, men hos heste især kæbe og tænder med resten af kroppen. Derfor er det vigtigt at hestetandlæger og manuelle behandlere arbejder tæt sammen. Jeg har et spændende samarbejde med flere hestetandlæger, som gør det muligt at rette ting i kæben og munden når hesten er bedøvet og har mundspær på.

Læs mere »

Tungebenet – en gynge med tungen som passagerer

Jeg bliver ofte kaldt ud til heste med en tungebens problematik. Det kan være at den smider tungen over bidet, ømhed i kæben som skaber et spændt tungeben og derved smerter eller uro under ridning, headshakere har ofte også tungebens skævheder. Her kommer en artikel om denne sjove knogle som er en gynge, med tungen som passagerer.

Læs mere »