Priser

Heste

Mennesker

Hunde

Jeg arbejder udenfor den offentlige sygesikring, men sygeforsikringen Danmark yder støtte til mine behandling med en henvisning fra din læge.

Behandlingsbehov

Det normale er 1-3 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum. Hvis der er brug for opfølgning er det mest normale 1-2 behandlinger om året.

Jeg kører kun ud, hvis det er indenfor et område af 30 km. fra Farum eller man kan samle 3-5 heste i samme stald. Ellers foregår behandlingen her på adressen i Farum.

Prisen for kørsel er ca. 50-200 kr. pr kunde afhængigt af afstand og antal i området. Alle rejseomkostninger betales af klienten

Bemærk du kan kun betale med mobilepay: 25951.

Afbud – behandling

Afbud skal senest dagen før inden kl.20 ellers betales fuld pris.

Afbud kurser

Efter indbetaling af depositum er din tilmelding bindende og depositum kan desværre ikke refunderes såfremt du ikke har mulighed for at deltage på kurset uanset årsag.

Ved aflysning af kurset fra vores side udstedes et tilgodebevis til brug ved tilmelding af nyt kursus. Vi dækker ikke eventuelle omkostninger ved aflysning af transport, hotel o.lign.

logo-uden-tekst

Seneste nyt

Manuel Hesteterapeut – certificeret uddannelse

Jeg har mit første hold af min nye uddannelse til manuel hesteterapeut op til eksamen i juni, og glæder mig rigtigt meget til at sluse mine første elever ud i verden. Det har været en stor succes, og jeg glæder mig til at fortsætte, udvikle og uddanne mine kursister til dygtige, empatiske, nysgerrige, kollegiale og åbne behandlere…

Læs mere »

Stomach pain

Hvordan finder jeg ud af, om min hest har ondt i maven? Er den irritabel når jeg spænder gjorden og lægger schenklerne til? Er den småsur og i dårligt humør under ridning? Er den mere træt end den plejer at være.

Læs mere »