Priser

Heste

Mennesker

Hunde

Jeg arbejder udenfor den offentlige sygesikring, men sygeforsikringen Danmark yder støtte til mine behandling med en henvisning fra din læge.

Behandlingsbehov

Det normale er 1-3 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum. Hvis der er brug for opfølgning er det mest normale 1-2 behandlinger om året.

Jeg kører kun ud, hvis det er indenfor et område af 30 km. fra Farum eller man kan samle 3-5 heste i samme stald. Ellers foregår behandlingen her på adressen i Farum.

Prisen for kørsel er ca. 50-200 kr. pr kunde afhængigt af afstand og antal i området. Alle rejseomkostninger betales af klienten

Bemærk du kan kun betale med mobilepay: 966896

Afbud – behandling

Afbud skal senest dagen før inden kl.20 ellers betales fuld pris.

Afbud kurser

Efter indbetaling af depositum/kursusafgift er din tilmelding bindende kan desværre ikke refunderes såfremt du ikke har mulighed for at deltage på kurset uanset årsag. 

Ved aflysning af kurset fra vores side udstedes et tilgodebevis til brug ved tilmelding af nyt kursus hvis det aflyses pga corona restriktioner, ved andre årsager betales det fulde beløb tilbage. Vi dækker ikke eventuelle omkostninger ved aflysning af transport, hotel o.lign.

logo-uden-tekst

Seneste nyt

Equine Craniosacral Training

EQUINE CRANIOSACRAL TRAINING PRESENTED BY SIDSEL SOMMER About Sidsel For almost 20 years, Danish osteopath, Sidsel Sommer has used her skills on horses, dogs and

Læs mere »

kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi – KST Det er en behandlingsform der er blevet meget populær de seneste år, og nu også til heste. Det betyder at der er

Læs mere »