Priser

Heste

Mennesker

Hunde

Jeg arbejder udenfor den offentlige sygesikring, men sygeforsikringen Danmark yder støtte til min behandling, hvis du har en henvisning fra din læge.

Behandlingsbehov

Det normale er 1-3 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum. Hvis der er brug for opfølgning er det mest normale 1-2 behandlinger om året.

Jeg kører kun ud, medmindre det er indenfor i et område af 30 km fra Farum, eller man kan samle 3-5 heste i samme stald. Ellers foregår behandlingen her på adressen i Farum.

kørsel ca 50-200,- pr kunde afhængigt af afstand og antal i området.
Alle rejseomkostninger betales af klienten

Bemærk du kan kun betale med mobilepay på mobilepay nr 25951

afbud behandling:

afbud senest dagen før inden kl.20 ellers betales fuld pris

afbud kurser:

Efter indbetaling af depositum er din tilmelding bindende, og vi kan desværre ikke tilbyde at refundere depositum, såfremt du ikke har mulighed for at deltage på kurset, uanset årsag.

Ved aflysning af kurset fra vores side, udstedes tilgodebevis til brug ved tilmelding af nyt kursus, men vi dækker ikke eventuelle omkostninger ved aflysning af transport, hotel o.lign.

logo-uden-tekst

Seneste nyt

øvedag inden eksamen

På denne dag vil jeg gennemgå 2-3 heste for jer. I vil bagefter selv kunne undersøge og behandle 1-2 timer, hvor jeg kan hjælpe jer

Læs mere »

Tungebenet – en gynge med tungen som passagerer

Jeg bliver ofte kaldt ud til heste med en tungebens problematik. Det kan være at den smider tungen over bidet, ømhed i kæben som skaber et spændt tungeben og derved smerter eller uro under ridning, headshakere har ofte også tungebens skævheder. Her kommer en artikel om denne sjove knogle som er en gynge, med tungen som passagerer.

Læs mere »

Kæbeleddet, hestens ømme punkt

Dyrlæge og hestetandlæge Mette Aarup og jeg har skrevet en artikel om hestens kæbeled og biomekaniske sammenhæng. Den er i Ridehesten i juli nummeret. Se den også her hos mig.

Læs mere »