Handelsbetingelser

Ved køb af kurser

Afmelding

Efter indbetaling af depositum er din tilmelding bindende, og vi kan desværre ikke tilbyde at refundere depositum, såfremt du ikke har mulighed for at deltage på kurset, uanset årsag.

 

Ved aflysning af kurset fra vores side, udstedes tilgodebevis til brug ved tilmelding af nyt kursus, men vi dækker ikke eventuelle omkostninger ved aflysning af transport, hotel o.lign.

 

logo-uden-tekst

Seneste nyt

kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi – KST Det er en behandlingsform der er blevet meget populær de seneste år, og nu også til heste. Det betyder at der er mange behandlere og forskellige skoler.

Læs mere »

Manuel Hesteterapeut – certificeret uddannelse

Jeg har mit første hold af min nye uddannelse til manuel hesteterapeut op til eksamen i juni, og glæder mig rigtigt meget til at sluse mine første elever ud i verden. Det har været en stor succes, og jeg glæder mig til at fortsætte, udvikle og uddanne mine kursister til dygtige, empatiske, nysgerrige, kollegiale og åbne behandlere…

Læs mere »

Stomach pain

Hvordan finder jeg ud af, om min hest har ondt i maven? Er den irritabel når jeg spænder gjorden og lægger schenklerne til? Er den småsur og i dårligt humør under ridning? Er den mere træt end den plejer at være.

Læs mere »