Privatlivs- og cookiepolitik

Denne cookieerklæring blev sidst opdateret i 20. juli 2019 og gælder borgere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

1. Introduktion

Vores websted, https://sidselsommer.dk (i det følgende: "webstedet") bruger cookies og andre relaterede teknologier (for nemheds skyld benævnes alle teknologier "cookies"). Cookies placeres også af tredjepart, vi har engageret. I dokumentet herunder informerer vi dig om brugen af ​​cookies på vores websted.

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekst fil, der sendes sammen med sider på hjemmesiden og gemt i din browser på din computer eller enhed. Informationen i cookien kan blive sendt til vores eller relevante tredjeparts servere, når du besøger siden igen.

3. Hvad er scripts?

Et script er et stump kode, der gør, at vores hjemmeside fungerer ordentligt og som forventet. Denne kode afvikles enten på vores server eller på din enhed.

4. Hvad er en web beacon?

Et web beacon (eller pixel tag) er en lille stump tekst eller billede på en hjemmeside, der bruges til at overåge trafikken på hjemmesiden. For at gøre det, bliver der gemt forskellige data om dig i web beacons.

5. Sammentykke

Når du besøger vores websted for første gang, viser vi dig en pop-up med en forklaring om cookies. Så snart du klikker på "Alle cookies", accepterer du, at vi bruger alle cookies og plug-ins som beskrevet i pop-up og denne cookie-erklæring. Du kan deaktivere brugen af ​​cookies via din browser, men bemærk at vores websted muligvis ikke længere fungerer korrekt.

6. Cookies

6.1 Tekniske eller funktionelle cookies

Nogle cookies sikrer, at visse dele af hjemmesiden fungerer korrekt, og at dine brugerpræferencer forbliver kendte. Ved at placere funktionelle cookies gør vi det lettere for dig at besøge vores websted. På denne måde behøver du ikke gentagne gange at indtaste de samme oplysninger, når du besøger vores websted, og for eksempel forbliver varerne i din indkøbskurv, indtil du har betalt. Vi kan placere disse cookies uden dit samtykke.

6.2 Analysecookies

Vi bruger analytiske cookies til at optimere webstedsoplevelsen for vores brugere. Med disse analytiske cookies får vi indsigt i brugen af ​​vores websted. Vi beder din tilladelse til at placere analytiske cookies.

6.3 Markedsføringscookies

Vi bruger ikke nogen annoncecookies på dette websted.

6.4 Sociale medieknapper

På vores websted har vi inkluderet knapper til Facebook, Twitter og LinkedIn til promovering af websider (f.eks. "like", "pin") eller deling (f.eks. "tweet") på sociale netværk som Facebook, Twitter og LinkedIn. Disse knapper fungerer ved hjælp af kodestykker, der kommer fra Facebook, Twitter og LinkedIn selv. Denne kode placerer cookies. Disse sociale medieknapper kan også gemme og behandle visse oplysninger, så en personlig reklame kan vises til dig.

Læs fortrolighedserklæringen på disse sociale netværk (som kan ændres regelmæssigt) for at læse, hvad de gør med dine (personlige) data, som de behandler ved hjælp af disse cookies. De data, der hentes, anonymiseres så meget som muligt. Facebook, Twitter og LinkedIn befinder sig i USA.

7. Placerede cookies

JetPack

Vi bruger JetPack til advertising.

NavnOpbevaringFunktion
Statistics
tk_tcsessionStore the user's usage history
Deling

For mere information, bedes du læse JetPack Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Complianz

Vi bruger Complianz til cookie consent management.

NavnOpbevaringFunktion
Functional
cmplz_all365 dageStore cookie consent preferences
complianz_consent_status365 dageStore cookie consent preferences
complianz_policy_id365 dageRegister accepted cookie policy ID
cmplz_user_data365 dageDetermines which cookiebanner to show
Deling

For mere information, bedes du læse Complianz Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

WooCommerce

Vi bruger WooCommerce til webshop management.

NavnOpbevaringFunktion
Functional
wc_cart_hash_*sessionStore items in shopping cart
wc_fragments_*persistent
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Twitter

Vi bruger Twitter til display of recent social posts and/or social share buttons.

NavnOpbevaringFunktion
Marketing/Tracking
metrics_tokenpersistentStores if the user has seen embedded content
Functional
local_storage_support_testpersistentLoad balancing functionality
Deling

For mere information, bedes du læse Twitter Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

LinkedIn

Vi bruger LinkedIn til display of recent social posts and/or social share buttons.

NavnOpbevaringFunktion
Marketing/Tracking
X-LI-IDCsessionProvide functions across pages
Deling

For mere information, bedes du læse LinkedIn Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til website statistics.

NavnOpbevaringFunktion
Statistics (anonymous)
_ga2 years
_gid1 dayCount and track pageviews
_gat1 minuteFilter requests from bots
Deling

For mere information, bedes du læse Google Analytics Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

WP Do Not Track

Vi bruger WP Do Not Track til cookie consent management.

NavnOpbevaringFunktion
Functional
dont_track_me1 yearStore 'do not track' signals
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Automattic

Vi bruger Automattic til website development.

NavnOpbevaringFunktion
Statistics
tk_aisessionStore a unique user ID
Deling

For mere information, bedes du læse Automattic Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Elementor

Vi bruger Elementor til content creation.

NavnOpbevaringFunktion
Statistics
elementorpersistentStore performed actions on the website
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Diverse

NavnOpbevaringFunktion
Formål, indtil undersøgelsen
current_folder
wp-autosave-1
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

8. Dine rettigheder med hensyn til personlige data

Du har følgende rettigheder med hensyn til dine personlige data:

  • Du har ret til at vide, hvorfor dine personlige data er nødvendige, hvad der vil ske med dem, og hvor længe de bliver opbevaret i.
  • Ret til adgang: Du har ret til at få adgang til dine personlige data, der er kendt af os.
  • Ret til rettelse: Du har ret til at supplere, rette, slette eller blokere dine personlige data, når du ønsker det.
  • Hvis du giver os dit samtykke til at behandle dine data, har du ret til at tilbagekalde dette samtykke og til at slette dine personlige data.
  • Ret til at overføre dine data: Du har ret til at anmode om alle dine personlige data fra den Behandlingsansvarlige og overføre dem i sin helhed til en anden Behandlingsansvarlig.
  • Ret til indsigelse: du kan gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine data. Vi overholder dette, medmindre der er berettigede grunde til behandling.

Kontakt os for at udøve disse rettigheder. Se kontaktoplysningerne nederst i denne cookie-erklæring. Hvis du har en klage over, hvordan vi håndterer dine data, vil vi gerne høre fra dig, men du har også ret til at indsende en klage til tilsynsmyndigheden (Datatilsynet).

9. Aktivering/deaktivering og sletning af cookies

Du kan bruge din internetbrowser til automatisk eller manuelt at slette cookies. Du kan også specificere, at visse cookies muligvis ikke placeres. En anden mulighed er at ændre indstillingerne for din internetbrowser, så du modtager en besked, hver gang en cookie placeres. For mere information om disse indstillinger, se instruktionerne i Hjælp-afsnittet i din browser.

Bemærk, at vores websted muligvis ikke fungerer korrekt, hvis alle cookies er deaktiverede. Hvis du sletter cookies i din browser, placeres de igen efter dit samtykke, når du besøger vores websteder igen.

10. Kontaktdetaljer

For spørgsmål og / eller kommentarer til vores cookiepolitik og denne erklæring, bedes du kontakte os ved hjælp af følgende kontaktoplysninger:

Sidsel Sommer
Mosevangsvej 45
DK-3520 Farum
Denmark
Internet side: https://sidselsommer.dk
Email: sidsel@sidselsommer.dk
Telefonnummer: +45 26 25 00 35

 Nuværende status: GodkendtNuværende status: Nægtet

Denne cookiepolitik blev synkroniseret med cookiedatabase.org på 26. marts 2020

Når du er på besøg her på mit website, køber et digitalt produkt eller booker mig til at behandle din hest, hund eller dig selv, er du samtidig indforstået med denne privatlivs- og cookiepolitik.

Når du besøger mit website her vil der som udgangspunkt blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold, mine services og mit arbejde med

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning nederst på siden) og lade være med at besøge mit website fremadrettet.

I første omgang handler det om persondata, og hvordan jeg håndterer persondata i min forretning. 

Hvad er så persondata?

Persondata er ifølge EU: Enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person. Sagt på bureau by stormsk: hvis data kan identificere en bestemt person, er det persondata. Det kan være alt fra navn, adresse og e-mail, telefonnumre til cpr-numre og billeder.

Hvilke typer af persondata gemmer jeg (og hvorfor)?

Jeg gemmer kun persondata for at kunne yde en bedre service og blive bedre til det, jeg laver. Og jeg gemmer kun lige præcis de data, jeg har brug for.

  • Når du besøger dette website, tracker jeg dit besøg ved hjælp af Google Analytics, men har fra starten af anonymiseret din ip-adresse.
  • Når du tilmelder dig min mailliste (nyhedsbrev), gemmer og bruger jeg de data, du har givet mig ved hjælp af Mailchimp.
  • Når du er kunde hos mig, gemmer jeg dine fakturaoplysninger i mit regnskabsprogram.
  • Når jeg behandler din hest, hund eller dig opbevarer jeg din journal i i online firmaet Vettigo
  • Når jeg behandler din hest, hund eller dig gemmer jeg en kopi af din faktura på en server i mit regnskabssystem.

Hvor længe gemmer jeg persondata?

Jeg gemmer kun persondata (og alle andre typer af data i øvrigt) så længe, det er nødvendigt. Faktureringsoplysninger gemmer jeg i op til 5 år.

Du har ret til at blive set, hørt og slettet igen

Du har ret til at se de data, jeg har på dig. Og ret til at få disse data rettet eller slettet. Send en mail til sidsel@sidselsommer.dk  hvis du ønsker at gøre brug af dette.

Disse databehandlere bruger jeg:

  • Google Analytics (anmodning om databehandleraftale 05.06.2018)
  • Hotjar (databehandleraftale indgået den 05.06.2019)
  • Mailchimp (databehandleraftale indgået 06.06.2018)
  • Easyme (databehandleraftale indgået 20.05.2018)
  • Unoeuro (databehandleraftale indgået 05.06.2018)
  • Nemtilmeld (databehandleraftale indgået 28.08.2018)

Håndtering af Cookies her på websitet

Cookiebot script
Ønsker du at slette dine cookies, kan du finde guides til dette her.

logo-uden-tekst

Seneste nyt

Kæbeleddet, hestens ømme punkt

Dyrlæge og hestetandlæge Mette Aarup og jeg har skrevet en artikel om hestens kæbeled og biomekaniske sammenhæng. Den er i Ridehesten i juli nummeret. Se den også her hos mig.

Læs mere »

Certificeret uddannelse til manuel hesteterapeut

Jeg har mit første hold af min nye uddannelse til manuel hesteterapeut op til eksamen i juni, og glæder mig rigtigt meget til at sluse mine første elever ud i verden. Det har været en stor succes, og jeg glæder mig til at fortsætte, udvikle og uddanne mine kursister til dygtige, empatiske, nysgerrige, kollegiale og åbne behandlere…

Læs mere »

samling af din hest med elastikker

elastiktræning for heste har været brugt i mange år, bl.a af Linda Tellington Jones til at få bagparten ind under hesten. Det er en fantastisk enkel og effektiv træningsform, der udelukkende samler hesten uden påvirkning af forparten. Dette giver en korrekt samling med aktivitet af både bug og bagpart. Således kan halsen og hoved bruges som naturlig balance for samlingen, og du får en smuk og korrekt samling.

Læs mere »
Luk menu
×

Kurv