Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Gakket gangart – Pia og Sensor

Som I kan se hakkede den noget med hovedet når Pia trak venstre tøjle an. Den havde ikke noget i benene og dyrlægen kunne intet finde. Det lod til at være et nakkeproblem…

Men det viste sig at den havde nogle grimme tandspidser. De blev fjernet, nakken blev rettet og den havde stadig den samme hakken med hovedet.

Først da Anita Bakkegård som er kinesiolog fik den i hænderne, og fortalte de to piger der ejer den, at de ikke skulle passe sådan på den, men bare løbe hurtigt, galoppere og komme afsted deruda – så ændrede den sit mønster! Og siden da har den gået normalt.

 

Se andre artikler

Manuel Hesteterapeut – certificeret uddannelse

Jeg har mit første hold af min nye uddannelse til manuel hesteterapeut op til eksamen i juni, og glæder mig rigtigt meget til at sluse mine første elever ud i verden. Det har været en stor succes, og jeg glæder mig til at fortsætte, udvikle og uddanne mine kursister til dygtige, empatiske, nysgerrige, kollegiale og åbne behandlere…

Læs mere »

Stomach pain

Hvordan finder jeg ud af, om min hest har ondt i maven? Er den irritabel når jeg spænder gjorden og lægger schenklerne til? Er den småsur og i dårligt humør under ridning? Er den mere træt end den plejer at være.

Læs mere »