Baby behandling helt uden knæk

Græder din baby for meget? Vil den ikke sutte ordentligt? Sover din baby dårligt? Eller sover den ikke nok? Har din baby uro i kroppen? Så kan osteopati hjælpe på en mild og skånsom måde, skabe ro og harmoni i den lille babykrop.

Jeg behandler mange babyer her på klinikken. Det er meget nemt at behandle de småbitte kroppe, fordi alt væv stadig er blødt og mange af kranieknoglerne først gror sammen senere i livet. Den sidste som ca 6 årig, så man kan nå at rette op på rigtigt mange ting inden da. Der er mange babyer der har fået en hård medfart under fødslen, og da man kommer ud med hovedet først (helst ihvertfald) så kan kraniet godt være lidt trykket. Da nervevævet i form af hjerne og rygmarv kommer fra kraniet, så får det stor betydning for deres velvære, hvis det er trykket og påvirket.

Hvis man er født lidt hurtigt, kan det være trykket. Hvis man er født lidt langsomt kan det også være trykket. Hvis man er født med kejsersnit, så er kraniet ofte for åbent og skal lære at lukke sig, så der kommer det rigtige flow i systemet. Ellers kan din baby have symptomer som søvnbesvær, uro, besvær med at spise, sutte, uro i maven, mavekneb og gråd.

 

Det er nemt at behandle og har en stor effekt, ofte behaver man med disse milde teknikker få behandlinger – 1-3 behandilnger over nogle måneder plejer at være tilstrækkeligt. Det er en god investering i dit barns sundhed, giver velvære og et harmonisk fordøjelsessystem, som på babyer godt kan være lidt trægt, pga den meget lange tarm og den korte ryg. Der er ikke så meget plads til tarmen, og den er det senest udviklede. Faktisk er den ikke helt færdigtudviklet når man bliver født. Derfor har de også ofte ondt i maven, og det kan afhjælpes ved et par behandlinger, men også ved at moderen hvis hun ammer, sørger for ikke at spise de fødevarer, som en baby har svært ved at omsætte. Det er ofte: jordbær, kaffe, kål, chokolade, mælkeprodukter og stærke retter (chili, karry mm) – i ayeverdisk tradition må børn først få krydderier efter de er fyldt 6 år.

Se andre artikler