Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Nyhedsbrev 2018

Jeg har flere nye tiltag i min lille virksomhed, bl.a en ny certificeret uddannelse for alternative behandlere og andre med hesteforstand. Flere nye kurser, clinics og foredrag, hold gerne øje med min hjemmeside og facebook profil. Klik herunder for at se mit nyhedsbrev:

http://admin.mailgenerator.eu/t/r-D96E658AC6149F542540EF23F30FEDED

kærlig hilsen

Sidsel

 

Se andre artikler

Tungebenet – en gynge med tungen som passagerer

Jeg bliver ofte kaldt ud til heste med en tungebens problematik. Det kan være at den smider tungen over bidet, ømhed i kæben som skaber et spændt tungeben og derved smerter eller uro under ridning, headshakere har ofte også tungebens skævheder. Her kommer en artikel om denne sjove knogle som er en gynge, med tungen som passagerer.

Læs mere »