Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Nyhedsbrev 2018

Jeg har flere nye tiltag i min lille virksomhed, bl.a en ny certificeret uddannelse for alternative behandlere og andre med hesteforstand. Flere nye kurser, clinics og foredrag, hold gerne øje med min hjemmeside og facebook profil. Klik herunder for at se mit nyhedsbrev:

http://admin.mailgenerator.eu/t/r-D96E658AC6149F542540EF23F30FEDED

kærlig hilsen

Sidsel

 

Se andre artikler

Certificeret uddannelse til manuel hesteterapeut

Jeg har mit første hold af min nye uddannelse til manuel hesteterapeut op til eksamen i juni, og glæder mig rigtigt meget til at sluse mine første elever ud i verden. Det har været en stor succes, og jeg glæder mig til at fortsætte, udvikle og uddanne mine kursister til dygtige, empatiske, nysgerrige, kollegiale og åbne behandlere…

Læs mere »