Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Nyhedsbrev 2018

Jeg har flere nye tiltag i min lille virksomhed, bl.a en ny certificeret uddannelse for alternative behandlere og andre med hesteforstand. Flere nye kurser, clinics og foredrag, hold gerne øje med min hjemmeside og facebook profil. Klik herunder for at se mit nyhedsbrev:

http://admin.mailgenerator.eu/t/r-D96E658AC6149F542540EF23F30FEDED

kærlig hilsen

Sidsel

 

Se andre artikler

hvordan hænger kæbeleddet sammen med skulderproblemer?

En låst kæbe kan forplante sig ned i skulderen, og problemer i kroppen kan forplante sig op til kæben. Så alting hænger sammen, men hos heste især kæbe og tænder med resten af kroppen. Derfor er det vigtigt at hestetandlæger og manuelle behandlere arbejder tæt sammen. Jeg har et spændende samarbejde med flere hestetandlæger, som gør det muligt at rette ting i kæben og munden når hesten er bedøvet og har mundspær på.

Læs mere »