Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

På rejse med hesten i Costa Rica

I Costa Rica er der en udbredt interesse for heste. De bruges i landbruget samt til turridning, for landet er særdeles velegnet til at færdes på hesteryg.

Sidste år bestemte vores dengang 16-årige søn, Andreas, sig for at rejse ud i verden for at fortsætte skolen efter afsluttet 9. klasse. Det skulle være et spansktalende land i Syd- eller Mellemamerika, og som forældre lagde vi naturligvis vægt på at det også var et sikkert land.

Valget faldt på Costa Rica, hvor der både skulle være fredeligt og smukt, med en befolkning der på mange områder lever i pagt med den omgivende natur. Vi fandt en skole med amerikansk ledelse og elever fra mange forskellige lande, men også med et stort islæt af lokale elever og lærere. En del af skolens værdigrundlag byggede på fredsforskning og økologi, så det lød spændende.

Det er der blevet en spændende artikel ud af som udkom i Ridehesten.

Klik her eller på billedet herunder for at læse artiklen

artikel-thumbnail.jpg

 

Se andre artikler

hvordan hænger kæbeleddet sammen med skulderproblemer?

En låst kæbe kan forplante sig ned i skulderen, og problemer i kroppen kan forplante sig op til kæben. Så alting hænger sammen, men hos heste især kæbe og tænder med resten af kroppen. Derfor er det vigtigt at hestetandlæger og manuelle behandlere arbejder tæt sammen. Jeg har et spændende samarbejde med flere hestetandlæger, som gør det muligt at rette ting i kæben og munden når hesten er bedøvet og har mundspær på.

Læs mere »