Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

På rejse med hesten i Costa Rica

I Costa Rica er der en udbredt interesse for heste. De bruges i landbruget samt til turridning, for landet er særdeles velegnet til at færdes på hesteryg.

Sidste år bestemte vores dengang 16-årige søn, Andreas, sig for at rejse ud i verden for at fortsætte skolen efter afsluttet 9. klasse. Det skulle være et spansktalende land i Syd- eller Mellemamerika, og som forældre lagde vi naturligvis vægt på at det også var et sikkert land.

Valget faldt på Costa Rica, hvor der både skulle være fredeligt og smukt, med en befolkning der på mange områder lever i pagt med den omgivende natur. Vi fandt en skole med amerikansk ledelse og elever fra mange forskellige lande, men også med et stort islæt af lokale elever og lærere. En del af skolens værdigrundlag byggede på fredsforskning og økologi, så det lød spændende.

Det er der blevet en spændende artikel ud af som udkom i Ridehesten.

Klik her eller på billedet herunder for at læse artiklen

artikel-thumbnail.jpg

 

Se andre artikler

Certificeret uddannelse til manuel hesteterapeut

Jeg har mit første hold af min nye uddannelse til manuel hesteterapeut op til eksamen i juni, og glæder mig rigtigt meget til at sluse mine første elever ud i verden. Det har været en stor succes, og jeg glæder mig til at fortsætte, udvikle og uddanne mine kursister til dygtige, empatiske, nysgerrige, kollegiale og åbne behandlere…

Læs mere »