Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

På rejse med hesten i Costa Rica

I Costa Rica er der en udbredt interesse for heste. De bruges i landbruget samt til turridning, for landet er særdeles velegnet til at færdes på hesteryg.

Sidste år bestemte vores dengang 16-årige søn, Andreas, sig for at rejse ud i verden for at fortsætte skolen efter afsluttet 9. klasse. Det skulle være et spansktalende land i Syd- eller Mellemamerika, og som forældre lagde vi naturligvis vægt på at det også var et sikkert land.

Valget faldt på Costa Rica, hvor der både skulle være fredeligt og smukt, med en befolkning der på mange områder lever i pagt med den omgivende natur. Vi fandt en skole med amerikansk ledelse og elever fra mange forskellige lande, men også med et stort islæt af lokale elever og lærere. En del af skolens værdigrundlag byggede på fredsforskning og økologi, så det lød spændende.

Det er der blevet en spændende artikel ud af som udkom i Ridehesten.

Klik her eller på billedet herunder for at læse artiklen

artikel-thumbnail.jpg

 

Se andre artikler

Tungebenet – en gynge med tungen som passagerer

Jeg bliver ofte kaldt ud til heste med en tungebens problematik. Det kan være at den smider tungen over bidet, ømhed i kæben som skaber et spændt tungeben og derved smerter eller uro under ridning, headshakere har ofte også tungebens skævheder. Her kommer en artikel om denne sjove knogle som er en gynge, med tungen som passagerer.

Læs mere »