Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Rytter kend din krop

Rytterens kropsbevidsthed er vigtig for ridningens kvalitet. Det er vigtigt at finde den hest der passer til ens krop. Her er en analyse af forskellige kropstyper og disses styrker og svagheder.

Download “Rytter kend din krop”

 

Se andre artikler

Manuel Hesteterapeut – certificeret uddannelse

Jeg har mit første hold af min nye uddannelse til manuel hesteterapeut op til eksamen i juni, og glæder mig rigtigt meget til at sluse mine første elever ud i verden. Det har været en stor succes, og jeg glæder mig til at fortsætte, udvikle og uddanne mine kursister til dygtige, empatiske, nysgerrige, kollegiale og åbne behandlere…

Læs mere »

Stomach pain

Hvordan finder jeg ud af, om min hest har ondt i maven? Er den irritabel når jeg spænder gjorden og lægger schenklerne til? Er den småsur og i dårligt humør under ridning? Er den mere træt end den plejer at være.

Læs mere »