Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Styrk musklerne og rid bedre

En slags pilates til hest.
Hvis du kan lære at kontrollere dit bækken og ryg så du har en optimal balance på hesten,  du får en bedre kontrol, og har lettere ved at lære øvelserne. Dette er øvelser som alle vil have glæde af, både børn og voksne. Det er en artikel der er udgivet i børnebladet Ridehesten, så det er helt basal grundtræning.

Download “Styrk musklerne og rid bedre”

 

Se andre artikler

Certificeret uddannelse til manuel hesteterapeut

Jeg har mit første hold af min nye uddannelse til manuel hesteterapeut op til eksamen i juni, og glæder mig rigtigt meget til at sluse mine første elever ud i verden. Det har været en stor succes, og jeg glæder mig til at fortsætte, udvikle og uddanne mine kursister til dygtige, empatiske, nysgerrige, kollegiale og åbne behandlere…

Læs mere »