Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

De 5 tibetanere – yoga for ryttere

De er gode at kunne om man kan lave dem overalt. De første fem bliver også kaldt de 5 tibetanere, og er opfundet af nogle tibetanske munke. De sidste er gode udstrækningsøvelser til de muskler, der tit spænder op når man rider.

ico_pdf.gifStyrk og stræk ud.pdf

Se andre artikler

Manuel Hesteterapeut – certificeret uddannelse

Jeg har mit første hold af min nye uddannelse til manuel hesteterapeut op til eksamen i juni, og glæder mig rigtigt meget til at sluse mine første elever ud i verden. Det har været en stor succes, og jeg glæder mig til at fortsætte, udvikle og uddanne mine kursister til dygtige, empatiske, nysgerrige, kollegiale og åbne behandlere…

Læs mere »

Stomach pain

Hvordan finder jeg ud af, om min hest har ondt i maven? Er den irritabel når jeg spænder gjorden og lægger schenklerne til? Er den småsur og i dårligt humør under ridning? Er den mere træt end den plejer at være.

Læs mere »